ΕΤΑΙΡΙΚΗ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία Πασχάλης Αποστολίδης Μ. Ε.Π.Ε. με διακριτικό τίτλο Nutripet Hellas, είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής βιομηχανοποιημένων, ισορροπημένων τροφών για σκύλους & γάτες. Ιδρύθηκε το 1987, με έδρα στο Κιλκίς. Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία & τεχνογνωσία, εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα.

Η Nutripet, παραδοσιακά, παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με επίκεντρο την ελληνική αγροτική παραγωγή, επιλέγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τις πρώτες ύλες και υποβάλλοντας αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Μέλημα της εταιρίας είναι η παραγωγή προϊόντων προσαρμοσμένων στις διατροφικές ανάγκες και συνήθειες του σκύλου και της γάτας που ζουν στον ελλαδικό χώρο και όχι μόνο, εξυπηρετώντας με ακρίβεια και συνέπεια τις σύγχρονες απαιτήσεις στην παραγωγή ισορροπημένων και πλήρων τροφών, για όλους τους σκύλους και γάτες, ανεξαρτήτου ηλικίας και φυλής.

Είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής τροφών για κατοικίδια, παρουσιάζοντας μία δυναμικά ανοδική πορεία όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, κάτι που επιτυγχάνεται λόγω της πολιτικής της εταιρίας, να επενδύει σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό, στη διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση των στελεχών της στις νέες τεχνολογίες, στην έρευνα & ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Επιπλέον, η Nutripet Hellas έχει καθιερώσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 καθώς επίσης και ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε συμμόρφωση με το HACCP και το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.

Μια ομάδα από έμπειρο προσωπικό ποιοτικού ελέγχου εγγυάται αξιοπιστία και συνέπεια στα διεθνή πρότυπα ποιότητας, ώστε να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του πελάτη.

 

Η έντονη εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας, σε χώρες των Βαλκανίων & της υπόλοιπης Ευρώπης, αποδεικνύει έμπρακτα το υψηλού επιπέδου αποτέλεσμαη 

Οι Εγκαταστάσεις μας

Η εταιρία Nutripet Hellas διαθέτει μία σύγχρονη παραγωγική μονάδα (επιφάνειας περίπου 6.000 m2) στην περιοχή του ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς. Στις εγκαταστάσεις στεγάζονται το εργοστάσιο και τα γραφεία της εταιρίας.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας, χώρους άρτια εξοπλισμένους με μηχανήματα υψηλών αποδόσεων και σύγχρονων προδιαγραφών. Συνεχίζει να επενδύει σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό με στόχο την ανάπτυξή της και πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους καταλληλότητας του εξοπλισμού για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Η εταιρία πρωτοπορεί, με την δημιουργία του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου, το οποίο σε συνεργασία με το τμήμα Παραγωγής, είναι υπεύθυνο για τη μελέτη και δημιουργία νέων τροφών, καθώς και για τη συνεχή παρακολούθηση των υπάρχοντων προϊόντων, τακτική που εγγυάται προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Επιπροσθέτως, στο εργοστάσιο λειτουργεί εξοπλισμένο χημείο, όπου πραγματοποιούνται όλες οι αναλύσεις του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου.

Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού στις νέες τεχνολογίες, αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρία.

 

Οι προμηθευτές της εταιρίας αξιολογούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005.

Η Παραγωγή

Η Nutripet Hellas εγγυάται για την σταθερή ποιότητα των προϊόντων της. Ποιότητα που επιτυγχάνεται με παραγωγική διαδικασία ακριβείας. Σύμφωνα με τα διαγράμματα ροής, κατά την τροφοδοσία, τηρείται αυστηρά η πιστή εφαρμογή των σιτηρεσίων των προϊόντων, μέσω ηλεκτρονικής αυτόματης ζύγισης όλων των πρώτων & βοηθητικών υλών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό των τμημάτων Παραγωγής & Ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας, ελέγχει καθημερινά τις παραμέτρους της θερμοκρασίας και του χρόνου παραγωγής σε κάθε στάδιο, καθώς και όλα τα σημεία της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής. Γίνεται συνεχής καταγραφή και εμπεριστατωμένη αρχειοθέτηση όλων αυτών των παραμέτρων , καθώς και εφαρμογή του συστήματος ιχνηλασιμότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής.

Η επιτυχής πορεία της εταιρίας έγκειται στη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού & του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, παράγοντας προϊόντα διατροφής, άριστης ποιότητας, για το σκύλο & τη γάτα.

6000

τετραγωνικά μέτρα έκτασης βιομηχανικών εγκαταστάσεων

33

Χρόνια στον Τομέα των Ζωοτροφών

2

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO | 9001:2008 & 22000:2005

Χιλιάδες

ικανοποιημένοι ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η διατροφή όλων των ζωντανών οργανισμών είναι ο,τι πιο σημαντικό για την υγεία τους

PASCHALIS A. APOSTOLIDIS
CEO of NUTRIPET HELLAS

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε

 

  • ΤΘ 33 , ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς